BLOG

Alt godt kommer til den der venter eller hvad?!

Alt godt kommer til den der venter og alligevel skal jeg vente lidt længere tid end hvad jeg regnede med i forhold til at komme ud at starte distancestævner igen. DRF har valgt at aflyse alle stævner de næste 14 dage frem pga. corona virus og for at støtte op om regerings inddæmnings foranstaltninger, så vi kan sikre de svageste i samfundet. Dermed er Feldborg ridtet aflyst. Alle kender nogen som hvis immunsystem er udsat for smitte, så jeg håber at alle vil vise samfundssind! Det er virkelig indgribende i alles liv, men vi skal hjælpe hinanden med at stå sammen hver for sig. Det betyder også at der er kommet restriktioner på den rideskole hvor min ene hest står opstaldet. Eksempelvis må der kun være 5 ryttere ad gangen i hver af vores ridehuse. Tilskuer må gå sig en tur imen og al elevskoleundervisning er lukket ned. Alt sammen for at begrænse smitterisiko. Jeg bakker op om vores bestyrelses retningslinjer. Derfor opfordrer jeg selvfølgelig alle til at komme ud og ride en tur i skoven på deres heste, så hestene får endnu flere gode naturoplevelser. Der er jo flere og flere dage med sol, så kom frisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.