Lidt om mig

Jeg har valgt at lave denne skønne hjemmeside, hvor du kan følge mit liv i ridesporten via min blog. Her vil jeg fortælle om brudstykker fra livet med heste. Jeg vil komme med lifehacks, tips og tricks til god hestevelfærd. 
Jeg har været i hesteverdenen i over 25 år og har oplevet en kæmpe udvikling og fokus på samarbejdet mellem hest og rytter. Jeg er gammel dressurrytter og er bevæget mig over i distanceridning. Jeg har en hoppe, som er efter en American quarter hingst og en DV hoppe. Vi udforsker verden sammen og jeg går altid efter det gode samarbejde og læringen i at kommunikere retfærdigt, så udviklingen kommer i et flow. Derudover tilbyder jeg klip af hest, stabilitetstræning til rytteren og ryttermassage.

Uddannelsesbaggrund

Jeg er uddannet stressmentor i 2018, sportsmassør og idrætsskadeterapeut med fokusområde på rygskader og forebyggelse af skader i 2002. Jeg har en personlig træner uddannelse fra fitness IQ i 2009 og mange andre instruktøruddannelser, som jeg løbende har taget for at være bedst muligt klædt på, når jeg har arbejdet med mennesker i det sundhedsfaglige felt. Derudover har jeg en bachelor i pædagogik i 2017.

Ryttermassage - Kom i balance og hjælp din hest

Min tilgang til ryttermassage er at være helhedsorienteret. Dette betyder at der stilles spørgsmål til hvad din problemstilling er både fysisk og udfordringer i din ridning første gang du kommer til ryttermassage. Grunden herfor er fordi at konteksten har stor betydning for hvorfor rytteren oplever spændinger i egen krop. Dette kan komme af en travl hverdag, hvor rytteren ikke når at få de pauser, som kroppen har brug for, det stigende pres på at præstere til hest, som dermed kan komme til udtryk ved at kroppen kommer ud af balance.
Dette kan forplante sig som udfordringer i form af at hesten måske stiver sig. Hesten vil måske ikke samle sig ordentligt uden at det føles som en kamp. Du oplever måske endda smerter ved ridning eller efter ridning. I forbindelse med ryttermassage kan der forekomme at få øvelser med hjem, for at hjælpe kroppen i den rigtige retning i din ridning. Ryttermassage bruges ofte forebyggende, lige såvel når du bestiller massage til din hest. Dette betyder at du ikke behøver at have ondt for at benytte ryttermassage.
Alt i alt, så hjælper du din hest ved også at sætte fokus på din egen krops velvære og sundhed